Беља – Фактите зборуваат спротивно од фрустирачките изјави на Заев

Поранешниот економскиот директор на гинекологија Ваљон Бела се огласи на фејсбук откако премиерот Заев изјави дека тој тропа глупост.

-Ако ми било предочено дека ќе бидам сменет, зошто ми е продолжено решението како економски „веде директор“ во Клиниката за гинекологија и акушерство?

Фактите зборуваат спротивно од фрустирачките изјави на премиерот Заев.

Ако вие поставувате дипломиран филолог на местото главна сестра во значајна инстуција (што е спротивно на законот), тогаш … – Кој се подбива со оваа институција, пишува Бења на Facebook?