Меџити: Ахмети и Заев речиси се веќе договорени за реконструкцијата на Владата

0
233

Во емисијата Патот кон на Алсат М, потпретседателот на ДУИ Изет Меѓити изјави дека реконструираната влада како што тој ја нарече Заев 2 ќе биде соопштена деновиве.

-Тоа треба да биде Влада „Заев2“, која би се концентрирала на економијата и на капиталните инвестиции. Ако ме прашувате за имиња, не ги знам“, рече Меѓити