Републичка манифестација Вешта жена 2019

0
268

Mакедонија ја избра највештата жена на 27 –та републичка манифестација Вешта Жена. Оваа година наградата и припадна на Снежана Миловановска од Скопје. Нејзината победничка маса носеше наслов Есен. За атмосверата и пораките од оваа традиционална манифестациј подолу погледнете го прилогот на регионалната телевизија Кисс