(Видео)Заев: Дебатата за повратот на ДДВ ја отвораат мрчаторите во општеството

0
99

Премиерот Заев ги нарече мрчатори (препознатлив израз за првиот човек на владата) сите оние кои велат дека мерката за поврат на ДДВ , повеќе им наликува на популизам отколку на реалност.