Пред половина час силен земјотрес кој ја стресе Албанија, беше почувствуван и во Македонија.

0
160

Пред половина час силен земјотрес кој ја стресе Албанија, беше почувствуван и во Македонија.

Потресот со 4,7 степени во Албанија, со епицентар во Корча, посилно се почувствувал и во Охрид и Струга попладнево.