30 дена притвор за државниот секретар Јахи Јахиу

0
111

 

Основниот суд во Скопје на државниот секретар во министерството за информатичко општество  Јахи Јахиу му одреди мерка притвор во траење од 30 дена.

Мерката притвор е изречена заради опасност од бегство и поради можноста да го повтори делото.