ИНТЕРВЈУ СО НЕФИ УСЕИНИ: АКО РЕШИЛЕ ДА РУШАТ, НЕКА РУШАТ

0
221

 

Кој е Нефи Усеини? Како просечниот бизнисмен стана главна полтичка фигура на дуи во Охрид. Го штити ли политиката или од неа има повеќе штета. Нефи Усеини во ексклузивно интервју за тв 24 вели: Се случува политички атентат врз мене и тоа што го работам – ако треба да се руши мојата пицерија – нека се руши.

https://youtu.be/dndbuKqc48Y?t=229