Полициски претрес во 1тв и кај родителите на Јовановски

Паралелно, со распитот на осомничените, обвинителите од обвинителството за органзиран криминал вечерва вршат претреси и во телевизијата 1 ТВ и во домот на родителите на Јовановски.