По четири години конечно реконструирана улицата во Мала речица затрупана во поплавите во 2015

0
77

По четири години конечно реконструирана улицата во Мала речица затрупана во поплавите во 2015

Оваа делница во должина од 250 метри беше целосно уништени за време на катастрофалните поплави во тетовско, кога одредени делови од овој регион во 2015 година беа затрупани со земја и камења.

Жителите на ова населено место за реконструкцијата на улицата чекаа 4 години.