Армијата во Драч постави шатори за граѓаните

0
163

Сите жители кои не остануваат во нивните домови поради страв од нови земјотреси во Албанија, по наредба на министерството за одбрана, Армијата утрово постави шатори во близина на стадионот во Драч.

Во поставените шатори може да престојуваат граѓаните кои не се чувствуваат безбедни во нивните домови.