Ана нашла 72.000 евра на депонија, но не ни сонувала што ќе ја снајде кога ќе ги врати

Самохрана мајка која работи на депонија, една жена меѓу многу мажи, младата Ана Круз (23) нашла чекови во вредност од 72.000 евра. Биле испишани на име на болница во Сао Паоло.

Ана не се двоумела и во истиот миг исконтактирала со болницата и ги вратила парите. Ана сметала дека не може да ги земе парите, особено што се наменети за болница, а нејзината добродушност и искреност многу брзо станале главна тема на сите телевизии.

Снимајќи ја добродушната самохрана мајка која работи на депонија, продуценти и агенти од модни агенции ја забележале нејзината убавина, па скромната девојка набрзо почнала да добива понуди за снимање реклами.

Денеска Ана е далеку од депонијата и побезгришно се грижи за својот син.