Биљал Касами – Дали Движењето Беса ќе коалицира со ДУИ?

„Би соработувал со ДУИ само ако бидат опозиција“, беше одговорот на претседателот на Движење Беса би коалицирала со ДУИ.

„Поради тоа што ДУИ за овие 17 години потфрли со застапувањето на Албанците, Албанците ја сакаат ДУИ во опозиција. Би соработувал со ДУИ само кога би била во опозиција“, рече Биљал Касами.

Целата изјава низ следното видео:

– Реклама –