Боки 13 од Обвинителство заврши во ГОБ 8-ми септември

0
146

Бојан Јовановски од Обвинителство каде му се слошило, со возило на Брза Помош заврши во Градската болница 8-ми септември.

Од болницата за Сител изјавија дека во тек се лабораториски и дијагностички испитувања за утврдување на неговата здравствена состојба.

По анализите лекарите че проценат дали му е потревен болнички третман и доколку треба ќе биде префрлен во арестанското одделение на скопските клиники.

Доколку не, ќе биде вратен во притворското одделение во Шутка. Инаку Боки 13 поради операции на желудник пред неколку години, откако е во притвор на двапати завршуваше на клиника поради тегоби во стомакот.