Боки 13 повторно вратен во притвор во „Шутка“

0
64

Бојан Јовановски денеска повторно од истражниот затвор „Скопје“ беше однесен во болница, бидејќи се пожалил на болки. Директорот на затворот Есад Рахиќ потврди  дека Јовановски бил однесен во болница, а потоа и вратен во затворот.