Бранко Героски: СДСМ ќе се обиде да се спушти на ниво на најниските страсти на луѓето Бранко Героски: СДСМ ќе се обиде да се спушти на ниво на најниските страсти на луѓето | opserver.mk

Да, ова е тоа што може да се очекува… СДСМ ќе се обиде да се спушти на ниво на најниските страсти на луѓето (што нема да биде особено тешко). Веќе сме сведоци на почеток на една црна кампања. Се подготвува и жесток притисок врз јавната администрација и врз критички настроените медиуми и новинари. Како вовед во избори во груевистички стил. Ќе биде тоа уште една фатална грешка во проценките на Зоран Заев. Уште едно големо разочарување ако тргне по тој опасен крив пат. Ама не сака да разбере и тоа е…