Власта и опозицијата со меѓусебни обвинувања за недобивањето датум за преговори

Со меѓусебни обвинувања власт-опозиција заврши седницата на Комисијата за европски прашања на која се разговараше за недобивањето датум за преговори.

„Се надевам дека на денешната седница двајцата ќе ви објаснат како датумот што го добија лани, успеаја да го загубат“, рече Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ.