Вучиќ прозборе албански (ВИДЕО)

Претседателот на Србија Александар Вучиќ во пресрет на изборите на Косово сакајќи да им се допадне на гласачите Срби и Албанци прочита документ од Државната изборна комисија на албански јазик.

Тој прочита неколку реченици и се сврте кон новинарот од албанската телевизија која беше присутен на прес конференцијата да го праша дали е добро на што доби потврден одговор.

Погледнете