Градежни работи на патот Групчин – Тетово

Вијадукт Трејд известува дека денеска ќе се започне со изведување градежни активности при поставување на индуктивни јамки на магистрален пат А2 Групчин – Тетово, во времетраење од 2 (два) дена, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.