Дали Груевски ја напушта Будимпешта? (ФОТО)

Поранешниот премиер Никола Груевски бил фотографиран на меѓународниот аеродром Ферихеги-Будимпешта од страна на читател, објави порталот МКД Њуз.

Дали екс-премиерот ја напушта Будимпешта или пак ги испраќа пријателите, не е познато, пишува порталот.