Дураку: „Кога реков не се бавам со граѓаните“, погрешно бев разбран, не зборувам добро македонски

0
67

Вицепремиерот Садула Дураку во вечерашното издание на „Click Plus“ на ТВ21, ја коментираше изјавата која беше долго време коментирана во јавноста и споделувана на социјалните мрежи, а која гласеше „Јас не се бавам со граѓаните”.

-Кога реков „Не се бавам со граѓаните” бев погрешно разбран, бидејќи не го зборувам македонскиот јазик, изјави Дураку во „Click Plus“.