Еден од докторите на Игор Спасов бил и неговиот баџанак

0
117

Игор Спасов имал закажано операција кај неговиот баџанак, дознава Телма. Урологот од штипската болница Влатко Филипов бил докторот кај кој имал термин за интервенцијата поради која му е продолжено отсустовот од затвор на убиецот на Мартин Нешковски.

Телма контактираше со Филипов кој негира дека има било каква поврзаност со бегството.