Карлеуша ја стави својата ќерка на диета

0
189

Јелена Карлеуша заедно со Марија Шерифовиќ започна диета, која им ја препиша иста нутриционистка. Но, ЈК не е сама во походот за совршена линија, туку друштво ѝ прави и помалата ќерка.

Нејзиниот успех го засенила ќерката Ника, која исто така започнала со регулирана исхрана, а како што објасни Калруша, одлично ѝ оди. Ника дури од својата нутриционистка добила подароци, два парфеми, но за мам немало ништо.

„Ѝ благодариме на нашата нутриционистка за убавите подароци. Ова год доби Ника која е дисциплинирана и идеално губи килограми, здраво и во склад со годините! Мама не доби ништо, затоа што не беше добра“, напиша Карлуеша во опис на фотографијата.