Име Вести Македонија Китанов: Се гради како никогаш досега

Китанов: Се гради како никогаш досега

0
65

На оваа тема, но и за идните планови, Тамара Стојкова во вестите на Канал 5  разговараше  со директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов.

Целиот разговор погледнете го во видеото.