Луна Џогани одблиску ја покажа својата најнова естетска „инвестиција“ (ФОТО)

0
193

Луна Џогани, ќерката на популарните фанки Џи која победи во „Задруга2″, по излегувањето од реалното шоу и победата, си стави силикони кои сега гордо ги покажува.

Таа не ретко знаеше дека каже дека е рамна како даска, но сега има со што да се пофали.

Погледнете: