Марко кој е осомничен за киндапирање на Петар од Стара Пазова веќе поминал 7 години зад решетки

0
56

Киндаперот на малолетниот Петар од Стара Пазова, Марко (54)  кој е уапсен заедно со двајцата синови на социјалните мрежи има постирано фотографии од затвор.

Тој на својот Фејсбук профил има фотографии од затвор  во Сремска Митровица, а под една од нив напишал:

„Има и полоши работи кои човек може да ги доживее“, а како локација го навел затворот.

Негвите пријатели пишивале коментари со подржка, а тој кратко одговпорил „да не се повтори никому“.

Тој во затвор поминал 7 години, а според српските медиуми бил затворен поради разбојништво.

Потсетуваме дека тој е во притвор откко полицијата го пронашла Петар во напуштена викендица, врзан со ланци, а осомничени се Марко, неговите двајца синови и уште еден нивни другар.