МВР и АРМ останаа без септемвриската плата

0
118

Македонските полицајци и војници вчера не ги земаа своите плати.

Пракса покажува дека македонската полиција и армија секој први во месецот на своите трансакциски сметки им легнува месечната плата, но тоа вчера не се случи.

А според актуелната ситуација припадниците на МВР и АРМ своите плати ќе ги добијат после 10 октомври.