Дома Вести Македонија Мицкоски: Поразот на оваа власт ќе значи пораз на измамите

Мицкоски: Поразот на оваа власт ќе значи пораз на измамите

Измами, корупција, криминал. Арамиска власт со агенда да е на функции за да краде и се богати на грбот на народот. Поразот на оваа власт ќе значи пораз на измамите. Ни доаѓа обновата на Македонија, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски,