Наскоро нов колективен договор за администрацијата, ќе се исплаќа к-15 и јубилејни награди

 

Гранскиот колективен договор за вработените во администрацијата, правосудните органи и другите вработени во администрацијата се очекува наскоро да биде потпишан.

Претседателот на УПОЗ вели новиот договор ќе предвидува исплата на к-15 и јубилејни награди за вработените во администрацијата.