Полициска акција во Сарај, жителите на улица

0
127

Во моментов во Сарај се одвива голема полициска акција, јавува порталот на албански јазик „zyrtare.com“. На главната улица во населбата има големо присуство на полицијата кои го контролираат движењето на возилата.

Се уште нема точни информации за што се работи но порталот пишува дека најверојатно станува збор за рација.