Пренасочен сообраќајот на магистралниот пат А-3 Штип-Делчево

Сообраќајот на магистралниот пат А-3 Штип-Делчево од м.в. „Подлошка крстосница“ до м.в. „Копосара“ од изутрината е пренасочен преку градот Кочани, информираат од Автомото сојузот.
Причина за пренасочувањето кое ќе трае до 15 часот, како што посочуваат од АМСМ, е изведување градежни работи.