Таравари: На 12. април ќе ја поразиме ДУИ!

Почнавте преговори со албанскиот опозициски блок, со Беса?

„Преговори имало постојано, здравје, мислам дека на 12 април со неколку партии ќе бидеме и ќе ја победиме ДУИ и следната влада ќе биде од Алијанса. Со партиите кои ќе ни се придружат во опозицискиот фронт без оглед кој ќе биде таму, јас мислам дека сме многу блиску до наоѓање решение за поширока коалиција“, рече Таравари.