Белградското подземје со последен поздрав за убиениот водач на навивачите на Партизан

0
70

Познати криминалци, осудени убијци и хулигани испратија последен поздрав за убиениот водач на навивачите на Партизан

Љубомир Марковиќ Киќа беше ликвидиран во петокот вечер во Белград, кога непознат егзекутор со огнено оружје го застрела пред многу сведоци. Четири дена подоцна, дневните весници во Србија се преплавени со последни поздрави од неговото семејство, пријатели, но и од криминалци, хулигани и осудени убијци, кои се поздравуваат со водачот на „Алкатраз“, огранок на навивачката група на фудбалскиот клуб Партизан, објави српски „Блиц“.