Детски Евросонг 2019: Мила Москов денеска ќе ги брани боите на Македонија

0
61

Денеска од 16. часот со директен пренос на првата програма на МРТ ќе можеме да го следиме директниот пренос од Полска, од Детскиот Евросонг на кој не претставува Мила Москов…
Мила Москов блесна на пробите на детскиот Евросонг кој годинава се одржува во Гливице, Полска. Нашата претставничка имаше одличен настап со песната „Fire“ на Лазар Цветковски, а останува и денес на големото финале,да ги потврди своите квалитети. На финалето нашата претставничка ќе настапи под реден број 4.

https://youtu.be/ZygixHU3JNw?t=2