Жената која тепаше дете во игротека приведена – одреден 30 дневен притвор

Според информациите на ТВ21, жената е приведена, и надлежен јавен обвинител, постапувајќи според член 201 од законот за кривична постапка и одредил 30 дневен притвор. Мајката го однела детето на преглед во болница, а таму биле присутни и припадници на МВР односно инспектори за насилен криминал и одделение за имотни деликти и малотничка деликвенција.