Женско тело извлечено од водите на Вардар во Скопје

0

Женско тело утринава било извлечено од водите на реката Вардар во Скопје, во близина на пешачкиот мост кај Железничка станица.

Жената не била пријавена за исчезната. Допрва ќе се утврдува идентитетот и причината за смртта на жената, која според првите информации била на возраст 60-70 години.