Костадинов: Ќе ги победиме толку силно што лавот од логото ќе им избега

Пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов на својот Фејсбук профил коментирајќи ги изборите кои ќе се одржат на 12 април, напиша дека ќе ја победеле опозициската ВМРО-ДПМНЕ со голема разлика.

„Ќе ги победиме толку силно што лавот од логото ќе им избега“, напиша Костадинов.