Лиле Стефанова пристигна во СЈО, зборува за ТВ21

0
60

Обивнителката Лиле Стефанова само што пристигна во СЈО. На поставено новинарско прашање од новинарот на ТВ21, зошто доаѓа во СЈО и кој ја известил таа вели дека сега доаѓа од судење и нема дополнителни информации.