Малолетничка нападната во парк во Скопје

Седумаесетгодишно девојче било физички нападнато синоќа во парк на улицата Сава Михајлов во Скопје.

Нападот го извршиле три лица.

Од МВР информираат дека сучајот го пријавила мајката на девојчето и се преземаат мерки за негово расчистување.