Одрони на патот Македонска Каменица- Кочани

0
59

Одрони од утрово го отежнуваат сообраќајот на патниот правец Македонска Каменица – Кочани. Возачи кои сообраќаат на оваа релација, јавуваат дека одроните се наоѓаат на 100-150 метри пред таканаречениот „каменолом” во близина на местото „Драките“.