ПЕНДАРОВСКИ: ДА НЕ СУМ ПРЕТСЕДАТЕЛ, И САМИОТ БИ СЕ ОТСЕЛИЛ ОД МАКЕДОНИЈА

0
90

Претседателот Пендаровски од Форум на млади во Нови Сад настапи искрено пред младите и вели дека никој не е луд да го троши животот додека траат преговорите со Европската Унија. Пендаровскивели дека состојбата во државата не е добра за младите.