Таткото на Боки 13 призна дека истепал поп(ВИДЕО)

0
64

Таткото на Бојан Јовановски, Миле Јовановски, денеска во суд призна дека го истепал попот Виктор Стојчев, пред 2 години на Божиќ.

Стојчев потврди дека ќе бара отштета од таткото на Боки 13 во граѓанска постапка и дека се приклучува кон кривичниот прогон.

Извор канал 5