Јовановски: Провакациите од Стојчев не запираат, коментира дека по апсењето на Бојан кај нас дошла пола Влада

0
165

По денешното признание на вина на Миле Јовановски, таткото на Боки 13, за физички напад на попот Виктор Стојчев, се очекува и пресудата, чија објава е закажана за 18 ноември.

Јовановски на денешното судење ја искористи можноста да каже дека првокациите од неговиот сосед Стојчев продолжувале и понатаму, па рече:

-Господинот сака многу да пишува на фејсбук. Откако е уапсен Бојан пишува дека кај мене дошла пола Влада, пола обвинителство, суд, амбасадори, рече обвинетиот Јовановски во својот завршен збор, додавајќи дека се приклучува на завршниот збор на својот бранител.