Бензините поевтинуваат, цената на дизелот останува иста

Цените на бензините „еуросупер БС-95“ и „еуросупер БС-98“ се намалуваат за денар и половина за литар и со тоа малопродажната цена на „еуросупер БС-95“ ќе изнесува 67 денари за литар, додека малопродажната цена на „еуросупер БС-98“ изнесува 69 денари за литар.

 

Малопродажните цени на дизелот и на екстра-лесното масло за домаќинство остануваат исти.