ДЕРКОСКИ: ГЛАСАЧИТЕ ОД ПУСТЕЦ СÈ УШТЕ СЕ НА ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК

Во избирачкиот список веројатно е дека сè уште се наоѓаат гласачите од Пустец, сè додека ја имаат личната карта и пасош, вели Оливер Деркоски, претседател на Државна изборна комисија во неделното интервју на Радио Слободна Европа.