Камчева: Се плашев од Јовче Ременски

На мое барање средбите со директорот на УБК, Горан Николовски, не се случуваа во УБК затоа што таму работи Јовче сопругот на Фросина Ременски, од кого се плашев. На мое барање средбите беа надвор, а станува збор за две средби, истакна  Ана Камчева на денешното сослушување.