Објавена снимка од моментот на експлозијата на бензинската пумпа кај Зворник (ВИДЕО

0
160

На интернет е објавена видео-снимка од моментот на експлозијата на бензинската пумпа кај граничниот премин Шепак кај Зворник, меѓу Република Српска и Србија, во која загина едно лице.