РАЗУМЕН СОМНЕЖ: Жртви на системот

Она што го научивме од судењето „Рекет“ е дека нашиот судски систем продуцира жртви. Камчев – жртва, која морала да плаќа милиони и да пријави рекет по дури два месеца. Мијалков од угледен бизнисмен, ова расипано судство го сведе на едно казино и ланец кладилници. Заев како премиер смета дека судиите се расипани, освен оние кои го ослободија за неговите дела. Груевски вели судството е под политички притисок, со исклучок на Врховен суд каде што се без притисоци