Салата „Јане Сандански“ преполна: Луѓе желни за промени и за Обнова на Македонија

Река народ од општината Ѓорче Петров тргна кон салата „Јане Сандански“ во Аеродром, каде што ВМРО-ДПМНЕ ќе го одржи последниот собир од Разговорите за обнова на Македонија.

Македонија е на нозе, „Обновата доаѓа“ е пораката која денес ќе ја пренесе пренесена од лидерот на партијата, Христијан Мицкоски.

Правда, Принципи, Промени, Победа за #ОбноваНаМакедонија!

Ова се нашите вредности, ова е патот за нова надеж и шанса за Република Македонија, ќе порача тој.