Сопругот ја омаловажувал и ѝ се заканувал со остар предмет, заканите траеле долго време

Триесет и седумгодишната А.Ф. од селото Палатица,тетовско го пријавила својот сопруг.

Според информациите на полицијата, тој во петокот околу 20.30 часот ја омаловажувал и ѝ се заканувал со остар предмет.