Боки 13: Каде да ја пријавам обвинителката Русковска за корупција од 4 милиони евра?

Бојан Јовановски-Боки 13 на денешното рочиште за случајот „Рекет“ истакна дека ќе најави 19 кривични пријави.

-Она што би сакал пред овој суд и јавност да го кажам е, јас заедно со мојата одбрана сакам да поднесам 19 кривични пријави, рече Јовановски.

-Дали лицето Вилма Русковска да го пријавам кај обвинителката Вилма Русковска? Каде да го пријавам лицето Вилма Русковска за корупција од 4 милиони евра за кои имам несоборливи докази?, праша обвинетиот Јовановски.

Извор фокус